Ağlasun Atatürk Anaokulu

Vizyon: Okulumuzun vizyonu; okul öncesi eğitim alanının hedef ve amaçları doğrultusunda okul öncesi dönem çocuklarının gelişim düzeyleri, öğrenme hızları, ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak ve aileler ile işbirliği içerisinde yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir. Ayrıca, gelişen-değişen dünyaya ayak uyduran, geleceğe güvenle bakan, yeniliklere açık olan, öz kültürünü tanıyan, koruyan ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Misyon: Ağlasun Atatürk Anaokulu Müdürlüğü olarak anaokulumuzun misyonu; 4-6 yaş arası çocukların millî eğitimin genel amaçlarına ve temel ilkelerine uygun olarak; beden, zihin ve duygu gelişimini ve iyi alışkanlıklar kazanmasını sağlamak, onları ilkokula hazırlamak, şartları elverişsiz çevrelerden ve ailelerden gelen çocuklar için ortak bir yetiştirme ortamı yaratmak, çocukların Türkçeyi doğru ve güzel konuşmalarını sağlamaktır. Çocukların gelişimlerine, ilgi ve ihtiyaçlarına uygun olarak yaparak ve yaşayarak öğrenmelerine fırsat sağlayan eğitim ortamı oluşturarak yaratıcı ve estetik duygulara sahip, kendini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüveni yüksek bireyler yetiştirmektir.

Başarılar: -

Saatler: 08.30-13.30
Servis Bilgisi: servis yok.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - 248 731 2070

WEB - https://atacocuklari.meb.k12.tr

Adres - BALA MAH. MUSTAFA YEŞİL CAD. NO 26/2 İÇ KAPI NO 0 AĞLASUN / BURDUR

Öğretim Şekli :Normal Öğretim(gündüz)

Yerleşim Yeri - İlçe merkezinde, Şehit Bayram Yeşil Çok Programlı Lisesi arkasındadır.

Adres - BALA MAH. MUSTAFA YEŞİL CAD. NO 26/2 İÇ KAPI NO 0 AĞLASUN / BURDUR

Ulaşım Burdur il merkezinden ilçe dolmuşları ve özel araçlarla sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Okulumuz Ağlasun ilçe merkezinde olup, Burdur il merkeze 33 km uzaklıktadır.